Vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op met ons.

Bel Ons

476367 / 476368

Mail Ons

info@janssenenpartners.com

Hoofdkantoor

Eldoradolaan 8

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

8:00AM - 9:00PM

Zaterdag - Zondag

Gesloten

Veelgestelde Vragen

Voor de bacheloropleidingen moet de kandidaat beschikken over een havo-, vwo-, mbo-diploma of daaraan gelijkgesteld. Ben je niet in het bezit van een van deze diploma’s, maar heb je wel ervaring in een opleiding gerelateerde werkomgeving, dan is toelating toch mogelijk.

Tussen 18.00u en 21.00u word je onderwezen en gevormd.

De bacheloropleiding kost Euro 1.750 (of het equivalent in SRD) per studiejaar exclusief lesmateriaal. We bieden een soepele betalingsregeling aan van het collegegeld. Je inschrijfgeld is tevens je eerste termijn aflossing van je collegegeld.

De bacheloropleiding duurt 4 jaren. Heb je bovenop de vooropleidingseisen aantoonbaar extra kennis opgedaan, dan kun je mogelijk voor vrijstelling van een aantal vakken in aanmerking komen. Je verkort daarmee de totale studieduur.

Je komt in aanmerking voor vrijstelling van vakken, indien je reeds vakken met succes hebt afgerond bij een andere hbo-instelling of universiteit, die overeenkomen met de vakken uit de bacheloropleiding. Je kunt dan instromen in het tweede leerjaar of derde leerjaar van de gekozen studie.

Je krijgt niet alleen toegang tot de boeken voor het leerjaar waarvoor je ingeschreven bent, maar je krijgt ook toegang tot de boeken van de overige leerjaren plus nog meer.

De bedoeling is dat je de colleges zoals ingeroosterd bijwoont. Bij eventuele problemen zou de student de gemiste colleges (indien beschikbaar) achteraf mogen bekijken.