Even voorstellen: Pasja Pauwels

Als trainer, coach en docent bij Fontys University of Applied Sciences begeleid ik studenten bij hun ontwikkeling op het gebied van ondernemerschap. Bij mijn training en coaching ligt de focus op het ontwikkelen van persoonlijke ondernemingsvaardigheden zoals sales, onderhandelen, teamwork en leiderschap. Ik geloof er sterk in dat deze vaardigheden essentieel zijn voor succes bij het ondernemen en voor de ontwikkeling tot een succesvol ondernemend mens. Tijdens de training en coaching deel ik met jou mijn lessons learned als ondernemer gecombineerd met theoretische modellen en wetenschappelijke inzichten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondermeer op het gebied van ondernemen. Ik kijk uit naar het moment dat ik deze workshops ga verzorgen bij Janssen University of Applied Sciences!