Opleidingen

Maak gebruik van onze “state of the art”, “face to face” en digitale leeromgeving, om een maximaal rendement op je studie te behalen.

Bachelor

Neem je toekomst in eigen handen, ga voor een bacheloropleiding.

Master

Na je bacheloropleiding kan je bij ons doorstuderen voor je Master.

Cursussen

Toon je competentievoorsprong aan door je in korte tijd te certificeren.

Bachelor

Neem je toekomst in eigen handen, ga voor een bacheloropleiding.

Cursussen

Toon je competentievoorsprong aan door je in korte tijd te certificeren.

 Wat Onze Alumni Te Zeggen Hebben

De opleiding HBO-Bedrijfskunde omvat een aantal vakgebieden die van toepassing zijn voor elke bedrijfsvoering. De veelzijdigheid en dynamiek van de opleiding geeft afgestudeerden inzicht in het bedrijfsgebeuren en wel vanuit verschillende invalshoeken die in grote lijnen met elkaar verbonden zijn.
Vincent Asmus
CCC Group, Inc.
Ik heb geleerd hoe om te gaan met de situatie in en rondom de arbeidsmarkt, van marketing tot de cultuur van een organisatie. Vanwege het feit dat de leerstof steeds weer wordt aangepast aan de huidige situatie van de arbeidsmarkt kunnen afgestudeerden makkelijk inspelen op de verwachting van de arbeidsmarkt.
Daniëlle Alinda
Ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport
De opleiding HBO-Bedrijfskunde heb ik als zeer leerlijk mogen ervaren. Ik heb geleerd hoe om te gaan met situaties zowel binnen als buiten de organisaties. De opgedane kennis kan ik heel goed toepassen in de praktijk.
Shalini Ramdin
de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij N.V.
Naar mijn mening sluit de opleiding goed aan bij de verwachtingen van de arbeidsmarkt. Met de genoten opleiding ben ik in staat geweest om zelfstandig organisatie gerelateerde vraagstukken op te lossen, en wel zelfs voor ik was afgestudeerd.
James Padji
Banking Network Suriname N.V.