Maak kennis met: Rob Zopfi

Mijn naam is Rob Zopfi en ik werk als bedrijfsadviseur. Ik hou van ondernemen en verkopen en vind het geweldig om andere ondernemers te helpen de juiste beslissingen te nemen. Ik geloof dat alles ook altijd anders kan. Ik ben inmiddels 25 jaar ondernemer en heb in die periode een 7-tal bedrijven gehad. Ik participeer nog in twee StartUps en daarnaast geef ik nog steeds verkooptrainingen.

Ik ben ooit begonnen als sales trainer en heb door de jaren heen als ondernemer geleerd om in complexe situaties: hoofd van bijzaken te onderscheiden en onder stress, rustig te blijven en goede keuzes te maken.

Die kennis en ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen. Van starters met een idee tot ervaren ondernemers die ermee willen stoppen en alles daar tussenin. 

Ik ben geen persoonlijke coach. Ik geef concreet advies en tips om vlot veranderingen in gang te zetten en ben daarin praktisch maar ook confronterend.