Bedrijfskunde​

Bezoek Onze Open Dagen

Ervaar hoe het is om student te zijn van de Hogeschool van Suriname.
Wil je ervaren hoe het is om student te zijn van Janssen University of Applied Sciences? De eerstejaarsstudenten organiseren een Business Plan Competition. De studenten laten de plannen van hun toekomstige onderneming zien.
 
Datum: 8 mei 2024
Tijd: 17.00-20.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 
Elk jaar kun je een aantal informatieavonden bijwonen. Je krijgt informatie over onze bacheloropleidingen en je kunt rondkijken in Janssen University of Applied Sciences. Je ontmoet onze studenten en docenten. Lukt het je niet om een informatieavond bij te wonen en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.
 
Datum: 13 juni 2024
Tijd: 17.00-20.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 
De tweedejaarsstudenten organiseren een jaarlijks terugkerend evenement “Communicate Your Way” ter afronding van het vak Communicatievaardigheden 2. De Bedrijfskunde studenten bespreken nieuwe ontwikkelingen in het bedrijfskunde vakgebied, veranderingen in de bedrijfskunde branche en boeiende bedrijfskundige vraagstukken. 
 
Datum: 12 juli 2024
Tijd: 18.00-21.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 

De Skills Van De Toekomstige Afgestudeerde

Bouw de juiste skills met behulp van ons competentiegericht onderwijs.
Mr. Rudolph Kroon BBA QC. — docent Bedrijfskunde

“Bij de opleiding Bedrijfskunde leer je organisaties in al hun verscheidenheid kennen. Je leert te analyseren, innovatief te denken, strategieën te ontwikkelen, de organisatie qua processen en mensen af te stemmen op de bedrijfsdoelen, voortdurend bewaken of er gepresteerd wordt volgens planning of dat bijsturing nodig is en nog veel meer. Behalve deze ‘harde’ bedrijfsmatige kant, geeft de opleiding bedrijfskunde ook veel aandacht aan de “softe”, menselijke kant. Die zijde van de medaille is minstens zo belangrijk als de andere zijde. Het ene kan niet zonder het andere. Zo’n 75 procent van veranderingstrajecten mislukken omdat de menselijke kant onvoldoende meegenomen wordt. Terecht dat de school veel aandacht schenkt aan managementvaardigheden en aan het managen van collega’s en medewerkers en aan het doorgronden van gevoelens, wensen en belangen van stakeholders.”