Information & Communication Technology

Kom Naar Onze Open Dagen

Ervaar hoe het is om student te zijn van Janssen University of Applied Sciences.

De tweedejaarsstudenten organiseren een jaarlijks terugkerend evenement “Communicate Your Way” ter afronding van het vak Communicatievaardigheden 2. De ICT-studenten bespreken nieuwe ontwikkelingen in het ICT-vakgebied, veranderingen in de ICT-branche en boeiende ICT-vraagstukken. 
 
Datum: 18 juli 2024
Tijd: 18.00-21.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 
Wil je weten of je je thuis voelt op Janssen University of Applied Sciences? Kom dan naar de Open Dag en maak kennis met de opleidingen van Janssen.
Kies jij voor studeren op Fontys University of Applied Sciences in Nederland? Kom dan naar de Open Dag en ga in gesprek met de vertegenwoordiger van Fontys.
Wil jij je business- en managementcompetenties verder ontwikkelen in Suriname èn in het buitenland? Kies dan voor het uitwisselingsprogramma van Janssen, Fontys en de Universiteit van Curaçao.
 
Datum: 15 februari 2025
Tijd: 16.00-18.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 
Wil je ervaren hoe het is om student te zijn van Janssen University of Applied Sciences? De eerstejaarsstudenten organiseren een ICT Battle. Je ziet diverse soorten software die de ICT-studenten hebben ontworpen. 
 
Datum: 10 mei 2025
Tijd: 17.00-20.00
 
Klik hier om je aan te melden voor deze open dag.
 

De Uitdagingen Van De Toekomstige Afgestudeerde

Bouw de juiste skills met behulp van ons competentiegericht onderwijs.

Ir. J. van Ewijk — docent ICT

“De toekomstige afgestudeerde van Janssen University of Applied Sciences stapt in een wereld die sinds hij of zij aan de studie begon al behoorlijk is veranderd. Dat is misschien wel de grootste uitdaging: hoe neem je de juiste managementbesluiten als de wereld waarin je die besluiten neemt steeds sneller verandert? Een jaar geleden hadden we niet gedacht dat bankmedewerkers thuis konden werken, nu is dat al normaal. Wat is over vier jaar normaal?
Tegelijkertijd wordt het juist de rol van de toekomstige ICT-er om de gids te zijn in die snel veranderende wereld. Welke technologie zet je in? Hoe zorg je ervoor dat dat veilig gebeurt en geen grote risico’s met zich meebrengt? Hoe zorg je ervoor dat het bedrijf de niet onaanzienlijke kosten terugverdient voordat die technologie alweer verouderd is? En hoe zorg je ervoor dat andere medewerkers meegaan in die wervelwind van veranderingen?”