Even voorstellen: Jean-Paul van Ewijk

In mijn dagelijkse werk bij Finabank ben ik als directielid verantwoordelijk voor digitalisering en operations. Daarnaast vervul ik de rol van kerndocent ICT bij Janssen University of Applied Sciences, waar ik in voorgaande jaren ook betrokken ben geweest bij het Minor Entrepreneurship programma.

Als mede-oprichter van het Surinaamse outsourcingbedrijf Alembo, heb ik ruime ervaring opgedaan als ondernemer. Deze ervaring gebruik ik tijdens de training en coaching om je te helpen de theoretische modellen die je leert, praktisch toe te passen.

Een belangrijk aspect van mijn benadering is het stimuleren van kritisch denken. Ik ben ervan overtuigd dat dit essentieel is voor elke succesvolle ondernemer en professional. Door vragen te stellen en uitdagingen vanuit diverse perspectieven te benaderen, help ik je innovatieve oplossingen te vinden.

Ik kijk ernaar uit om dit jaar ook studenten uit CuraƧao en Nederland te verwelkomen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten!