Maak kennis met: Suraksha Hirasingh

Ik ben Suraksha Hirasingh, een gedreven docent met uitgebreide ervaring in mens- en organisatieontwikkeling. Dankzij mijn achtergrond als leidinggevende in verschillende organisaties ben ik in staat om theorieën in de praktijk te brengen en studenten te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die zij nodig hebben om uit te blinken in hun toekomstige carrière. Mijn expertisegebieden omvatten onder andere adviesvaardigheden, bedrijfsprocesbeheer, geïntegreerd kwaliteitsmanagement, intercultureel management en Human Resource Management.

Naast mijn docentschap in bovengenoemde vakken, ben ik kerndocent van de leerlijn Human Resource Management. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het HR-curriculum, waarbij ik ervoor zorg dat onze studenten de benodigde vaardigheden verwerven en kennis opdoen om succesvol te zijn binnen HR-gebieden.

Mijn ervaring als leidinggevende biedt mij een uniek perspectief op menselijke en organisatorische ontwikkeling. Ik begrijp wat er nodig is om teams te leiden, processen te optimaliseren en organisaties te transformeren. Deze praktijkervaring deel ik graag met mijn studenten, zodat zij de theoretische kennis kunnen toepassen binnen hun eigen werkomgeving.