Maak kennis met: Sefanjo Lepelblad

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, heb ik mij gespecialiseerd in Small and Medium Enterprise Management. Vervolgens heb ik jonge, dynamische startende kleine ondernemers begeleid bij het opzetten van hun bedrijf.

Als Operations Manager Radiologie en het laboratorium ben ik verantwoordelijk voor de coƶrdinatie van complexe administratieve, logistieke en personeelsgerelateerde zaken, wat van cruciaal belang is in een ziekenhuisomgeving.

Sinds 2023 ben ik ook verbonden aan Janssen University of Applied Sciences. Mijn studie- en werkervaring komen goed van pas in mijn rol als docent en coach, waar ik zowel Operations Management doceer als studenten begeleid binnen het Minor Entrepreneurship programma.

Mijn drijfkracht ligt in het delen van kennis, ervaring en het begeleiden van startende ondernemers, met als focus het oplossen van problemen voor potentiƫle klanten en het verkennen van de mogelijkheden en uitdagingen op de Surinaamse en Caribische markt!